Lisävarusteet Applen laitteille

Jos sinulla on joku Applen laite, haluat varmasti sekä pitää siitä parasta mahdollista huolta että saada siitä kaiken ilon irti. Vaikka jo laite itsessään olisi laadukas ja hyödyllinen, tuovat uudet lisävarusteet käyttöön uutta ulottuvuutta. Lisävarusteista löytyy kaikkea hauskasta hyödylliseen. Sopivalla lisätarvikkeella voit muun muassa suojata laitettasi, tehdä siitä juuri omiin tarpeisiisi sopivan ja lisäksi muokata sen trendikkääksi ja omannäköiseksi! Applen laitteisiin on saatavilla varusteita jokaisen tarpeita ajatellen.

Pidennä laitteen ikää

Älypuhelinten kanssa huolta aiheuttavat etenkin rikkoutuvat näytöt ja kostumisen aiheuttamat ongelmat. Onkin fiksua panostaa suojaaviin lisätarvikkeisiin, kuten näytönsuojiin. Samalla voi panostaa myös estetiikkaan ja valita suojiin omaa silmää miellyttävät värit ja kuosit. Myös isommat MacBookit ansaitsevat suojaa, ja niillekin on tarjolla niin kovia kuin pehmeitä suojakuoria. Kohottava jalusta on kirjapinoa turvallisempi korottaja läppärille, urheiluketju pitää puhelimen turvallisesti vauhdissa mukana treeneissäkin ja Applen siivousliinat ja -nesteet puhdistavat laitteet niitä vaurioittamatta.

Ota laitteesta kaikki irti

Jos haluat kuunnella laitteellasi musiikkia tai puhua puhelimessa vaivatta, kannattaa panostaa langattomattomiin nappikuulokkeisiin. Kaiuttimilla taas voit valjastaa laitteestasi tulevat äänet kaikkien kuultavaksi esimerkiksi illanistujaisissa. Power bank on näppärä langaton laturi. Jatkossa ei siis haittaa, vaikka et pääsisikään lataamaan puhelintasi esimerkiksi julkisella kulkuvälineellä matkustaessa. Lisävarusteiden hankkiminen on helppoa, sillä jos et ehdi kivijalkaliikkeeseen, voit katsoa viimeistään verkossa Applen kattavan lisävarustevalikoiman. Varusteiden avulla voit säästää laitteesi kolhuilta ja helpottaa arkeasi, työtäsi ja harrastuksiasi.

Comments Off on Lisävarusteet Applen laitteille

Filed under Uutiset