Verkon hauskimmat pelit löytyivät

Erilaiset netissä pelattavat pelit, kasinopelit, kolikkopelit tai pasianssit ovat mitä mainiointa ajanvietettä sekä myös harjoitusta aivoille.

Pelejä voi pelata jokainen, jolla vain on nettiyhteys, eikä pelaaminen ole todellakaan iästä kiinni. Uusia pelejä tulee pelisivustoille koko ajan, ja ne ovat yhä hauskempia ja yhä paremmin tehtyjä.

Myös Videoslots -sivuston pelivalikoima uudistuu koko ajan, ja kutsuu kaiken ikäiset viihtymään peliensä parissa. Halusit sitten pelata pokeria, rulettia, musiikkipeliä tai jotain hauskaa ajanvietepeliä, löydät näistä valikoimista varmasti sen mieluisan vaihtoehdon.

Alice and The Mad Tea Party

Liisa Ihmemaassa on meidän jokaisen varsin hyvin tuntema satu, jossa Liisa seikkailee hullun hatuntekijän ja muiden hassunhauskojen hahmojen kanssa. Liisa Ihmemaassa -romaani kirjoitettiin jo vuonna 186 ja se on yhä yksi suosituimmista lasten tarinoista. Ja nyt se on saanut myös oman nimikkopelinkin, videokolikkopelin muodossa

Alice and The Mad Tea Party pelataan viidellä rullalla, jotka tarjoavat yhteensä peräti 30 maksulinjaa ja on sopiva aivan jokaisen budjetille, sillä voit itse asettaa haluamasi panoksen aina puolesta eurosta sataan euroon saakka. Teemansa mukaisesti tässä pelissä ulkoasu mukailee Ihmemaan tapahtumia, sieltä voit symboleista löytää niin Liisan kuin valkoisen jäniksen ja hullun hatuntekijänkin.

Tässä on peli, jota jaksaa pelata yhä uudelleen ja uudelleen, nauttien sen uskomattoman kauniista grafiikasta ja loistavista voittomahdollisuuksista.

The Wizard of Oz

Toinen Liisa Ihmemaan tavoin jatkuvaa suosiota, niin lasten kuin aikuistenkin, nauttiva satu on The Wizard of Oz eli Ihmemaa Oz. Tämän lastenkirjan kirjoitti L. Frank Baum jo vuonna 1900, ja kirjasarja käsittää kaiken kaikkiaan 15 kirjaa, jotka kertovat kansasilaisen Dorothy-tytön seikkailuista Oz-maassa. Kirja alkaa, kun pyörremyrsky tempaisee heidän talonsa ilmaan ja kuljettaa Dorothyn ja hänen Toto-koiransa Oz-nimiseen maahan.

Kirjaan perustuvassa kolikkopelissä on aivan ihanat, hyvin viimeistellyt grafiikat ja symbolit, takanaan hehkuvan sininen Oz-maan taivas. Tämä videokolikkopeli on viiden rullan ja kaikkiaan 30 voittolinjan peli, ja panoksen voi asettaa alimmillaan peräti yhteen senttiin ja ylimmillään mahtavaan 150 euroon, joten tämä on todellakin peli sinulle, jolla on käytössä rajallisempi budjetti tai sinulle, jonka lompakko on paksumpi. Pelin symboleina nähdään tarinasta tuttuja hahmoja, itseoikeutetusti tietystikin Dorothy sekä hänen talonsa, ilmapallo, tornado sekä Dorothyn kolme ystävää.

Comments Off on Verkon hauskimmat pelit löytyivät

Filed under Uutiset